PROVOKATOR SE OGLASIO I IZAZVAO BES KOD SVIH U SRBIJI! Granit Džaka ponovo u CENTRU PAŽNJE: Javno veliča LAŽNU DRŽAVU! (FOTO)
Foto: Norbert Barczyk/PressFocus / Shutterstock Editorial / Profimedia

nije mu dosta

PROVOKATOR SE OGLASIO I IZAZVAO BES KOD SVIH U SRBIJI! Granit Džaka ponovo u CENTRU PAŽNJE: Javno veliča LAŽNU DRŽAVU! (FOTO)

Fudbal -

Granit Džaka često nađe način da isprovocira sve u Srbiji, a sada je ponovo dospeo u centar pažnje javnosti. On je na svom Instagram profilu čestitao jednostrano proglašeno otcepljenje Kosova i Metohije od Republike Srbije.

- Srećna nezavisnost. Čestitam vam ovaj značajan dan, istorijski i ponosni trenutak za sve. Neka ovo bude godina ispunjena mirom, napretkom i velikim koracima - napisao je on i izazvao bes kod svih u Srbiji.

Granit Džaka
foto: Instagram / Printscreen / granitxhaka

Podsetimo, ovo nije prvi put da Granit Džaka dolazi u centar pažnje javnosti. Poznato je da nije ljubitelj Srba i Srbije, pa je tako 2018. godine na Mundijalu slavio golove protiv naše reprezentacije pokazivajući rukama dvoglavog orla, simbol "velike Albanije" i imao neprikladne objave na Instagramu, a i na prošlom Svetskom prvenstvu nastavio je sa provokacijama.

Veoma interesantno biće 12. oktobra ove godine ukoliko Granit Džaka bude deo reprezentacije Švajcarske na meču Lige nacija protiv Srbije u Beogradu.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track