ANDRIJA ŽIVKOVIĆ ODBIO MILIONE IZ RUSIJE: Džabe je zvao Vlada Ivić! Zašto je verenica bila prepreka?!
Foto: Printskrin/Instagram

propao transfer

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ ODBIO MILIONE IZ RUSIJE: Džabe je zvao Vlada Ivić! Zašto je verenica bila prepreka?!

Fudbal -

Andrija Živković odbio je da pređe u ruski Krasnodar, iako je trener lidera prvenstva Rusije Vladimir Ivić imao veliku želju da ga dovede.

Andrija Živković
foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Krasnodar ima šampionske ambicije u Rusiji, a srpski trener smatra je da bi sa Andrijom Živkovićem u timu bilo lakše upustiti se u borbu za trofej sa Zenitom i moskovskim klubovima Dinamom, Lokomotivom i Spartakom.

Krasnodar nije žalio novca, jer gazda kluba Sergej Galicki veruje treneru Vladimiru Iviću. Rusi su nudili PAOK čak 9.000.000 evra za Andriju Živkovića, iako se prvobitno nagađalo da daju milion i po evra manje. Kako piše grčki portal Sport 24, ponuda za Andriju Živkovića bila je bogata i unosna.

Vladimir Ivić
foto: Alexander Vilf / Sputnik / Profimedia

Srpskom fudbalskom reprezentativcu ponuđen je trogodišnji ugovor vredan 6.000.000, bez bonusa. To je za 30 odsto više od sume koju će Živković dobiti u Solunu do kraja ugovora 2027. godine. Međutim, fudbaler nije želeo da ide, tačnije nije bio problem u Rusiji, već Živković u ovom trenutku nije raspoložen da napušta Grčku.

Mediji spekulišu da je njegova odluka izazvana činjenicom da mu je verenica, inače Grkinja, Elizabeta Ikonomu trudna i da bi na proleće trebalo da se porodi. Andrija Živković nije želeo da svoju ženu vodi u drugu državu, niti je imao nameru da se odvaja od nje dok čekaju prinovu. Njih dvoje su u vezi od leta 2022. godine, a upoznali su se u Solunu.

Andrija Živković
foto: Dado Đilas

Andrija Živković započeo je fudbalsku karijeru u rodnom Nišu, ali je kao klinac došao u Partizan. Međutim, Humsku nije napustio na lep način. Bilo je problema s njegovim ugovorom, pa je na kraju Partizan ostao bez obeštećenja kad je Živković odlazio u Benfiku. Tačnije, po slovu ugovora klub iz Humske morao je da plati određenu provizija Andrijinom ocu Jovici, koji je bio njegov menadžer.

Kurir sport

00:30

Piksi na Puškaš Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track