TSC DOČEKUJE RADNIK Lazetić: Aspolutni smo favoriti!
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

SUPERLIGA

TSC DOČEKUJE RADNIK Lazetić: Aspolutni smo favoriti!

Fudbal -

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić rekao je da je njegova ekipa apsolutni favorit u predstojećoj prvenstvenoj utakmici sa Radnikom, ali da "može lako da se desi da izgubi".

"Podsetio sam igrače da sam na pitanja kako se pripremamo za Vest Hem odgovarao: 'Isto, kao i za Radnik iz Surdulice'. Znam da smo mi apsolutni favoriti, ali da i da lako možemo da izgubimo. To što su oni na poslednjem, a mi na trećem mestu ne garantuje ništa. Svaka utakmica je priča za sebe i za svaku se isto spremamo", rekao je Lazetić.

TSC dočekuje u nedelju od 17 časova u Bačkoj Topoli Radnik iz Surdulice, u 21. kolu Super lige Srbije.

"Prihvatamo ulogu favorita i odgovornost da uvek treba da budemo na najvišem nivou, ali rezultat uvek može da ode u neočekivanom smeru. Bio bih zadovoljan da sutrašnju utakmicu dobijemo rezultatom 1:0", rekao je trener TSC.

Lazetić je napomenuo da pred ovu utakmicu ima četiri igrača koji su u problemu sa brojem žutih kartona.

"Svi su trenirali ove nedelje, neki fudbaleri su u boljem, neki u slabijem momentu, ali svi su na raspolaganju. Očekujem da ćemo biti spremni i pametni i da ćemo se mi pitati u predstojećem meču. Moglo bi se reći da smo imali neke problema u niskoj zoni, ali većinu smo rešili. Svima koji prate fudbal treba da bude jasno da je rešavanje niske zone protiv dobro organizovane ekipe najteža stvar u fudbalu. Ne sumnjam da će moj sjajni kolega Dušan Đorđević, bivši selektor mlade reprezentacije Srbije, pokušati da nas upravo tu ugrozi", rekao je Lazetić.

Trener TSC očekuje da će sutra videti koliko su njegovi igrači napredovali u pripremnom periodu i da je svaka utakmica nova prilika igračima da se nametnu i obezbede svoj status u timu.

TSC je trenutno treći na tabeli sa 40 bodova, dok je Radnik poslednji sa 11 bodova.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track