NEMCI SE POKLONILI SRBINU! Velika čast za legendarnog trenera, navijači kluba iz Bundeslige mu posvetili BRUTALNU KOREOGRAFIJU!
Foto: Arne Amberg / imago sportfotodienst / Profimedia

spektakularno

NEMCI SE POKLONILI SRBINU! Velika čast za legendarnog trenera, navijači kluba iz Bundeslige mu posvetili BRUTALNU KOREOGRAFIJU!

Fudbal -

Legendarnom srpskom treneru, Dragoslavu Stepanoviću, navijači Ajntrahta iz Frankfurta ukazali su veliku čast i posvetili su mu brutalnu koreografiju.

Ajntraht je gostovao Frajburgu i odigrao je 3:3, a u jednom trenutku meča navijači ovog tima iz Bundeslige, koji važe za jedne od najvernijih u Evropi, priredili su pravi šou u Stepijevu čast.

Fotografije njihove koreografije obišle su planetu i sve su oduševili, a dokazali su da je Stepanović i dalje omiljen u Frankfurtu.

Dragoslav Stepanović je iz Crvene zvezde prešao u Ajntraht 1976. godine i u naredne dve sezone odigrao je 49 utakmica na kojima je postigao tri gola. Kasnije je bio i trener kluba iz Frankfurta i to u dva navrata (od 1991. do 1993. i 1996. godine).

Dragoslav Stepanović, Ajntraht Frankfurt, Navijači Ajntrahta
foto: Arne Amberg / imago sportfotodienst / Profimedia

Navijači ga, očigledno, nisu zaboravili.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track