BRIGE U HUMSKOJ, SALDANJA NA POŠTEDI! Čeka se magnetna rezonanca! Evo kakvo je STANJE najboljeg strelca Superlige!
Foto: Starsport

ništa ne prepuštaju slučaju

BRIGE U HUMSKOJ, SALDANJA NA POŠTEDI! Čeka se magnetna rezonanca! Evo kakvo je STANJE najboljeg strelca Superlige!

Fudbal -

Zabrinuti su bili u Humskoj usled povrede najboljeg strelca Superlige Mateuša Saldanje zbog koje je morao da napusti teren na prvenstvenoj utakmici protiv IMT-a, ali po svemu sudeći deluje da je povreda lakše prirode.

Naime, Brazilac će danas biti podvrgnut magnetnoj rezonanci koja će precizno utvrditi stepen povrede i stanje napadača, nakon čega će biti doneta stručna procena da li je špicu potrebna pauza ili ne, preneo je Telegraf.

Mateuš Saldanja, Mateus Saldanja, Partizan, FK Partizan
foto: Starsport

Ono što je pozitivno za crno-bele jeste što je odmah nakon utakmice urađen ultrazvuk koji je pokazao da nema ozbiljnijih oštećenja na mišiću zadnje lože. Međutim, zbog subjektivnog osećaja samog igrača i blagog bola koji oseća prilikom istezanja odlučeno je da se ništa ne prepušta slučaju i da se uradi pomenuti pregled koji najpreciznije utvrđuje stepen povrede.

Podsećanja radi, najbolji strelac domaćeg takmičenja se na utakmici sa "traktoristima" požalio na povredu zadnje lože odmah posle prvog kola Ksandera Severine. Pokušao je da se vrati na teren, ali je posle nekoliko minuta ipak pokazao klupi da ne može da nastavi meč.

Kurir sport / Telegraf

BONUS VIDEO:

02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track