OVAKVIH ČUDA IMA SAMO U BETON LIGI! Fudbaler postigao GOLČINU posle dve sekunde - klub želi da uđe u Ginisovu knjigu rekorda!
Foto: Printscreen

evrogol

OVAKVIH ČUDA IMA SAMO U BETON LIGI! Fudbaler postigao GOLČINU posle dve sekunde - klub želi da uđe u Ginisovu knjigu rekorda!

Fudbal -

Nebrojano puta smo u nižim fudbalskim ligama viđali spektakularne golove, vrhunske poteze i zanimljive utakmice, pa su zbog toga dešavanja iz "beton" lige češće interesantnija od onog što gledamo u elitnom rangu.

Sada, nova majstorija nam stiže iz Engleske, a ljudi iz Krojdona veruju da jedan gol treba da uđe u Ginisovu knjihu rekorda.

Naime, Krojdon i Kokfosters Developmenta odmerili su snage u polufinalu London Senior trofija, a na tom meču viđen je spektakularan gol u režiji Rajana Hola.

On je postigao gol posle svega dve i po sekunde!

Nekadašnji fudbaler Lidsa uočio je protivničkog golmana da se odaljio od gol linije, opalio sa centra i pogodio za oduševljenje svih prisutnih.

Klub je ovu majstoriju objavio na društvene mreže i zatražio da gol uđu u Ginisovu knjigu rekorda.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

NAPRAVLJENA NAJVEĆA SVETSKA FUDBALSKA LOPTA! Dok se Kopenhagen priprema za domaćina utakmica, Lego pripremio IZNENAĐENJE za fanove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track