VIŠE NE LIČI NA PROFESIONALNOG FUDBALERA, NAČISTO SE UPROPASTIO: Neverovatno je kako danas izgleda Mario Baloteli! (VIDEO)
Foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

tuga

VIŠE NE LIČI NA PROFESIONALNOG FUDBALERA, NAČISTO SE UPROPASTIO: Neverovatno je kako danas izgleda Mario Baloteli! (VIDEO)

Fudbal -

Mario Baloteli više ne liči na profesionalnog fudbalera.

Mario Baloteli
foto: EPA/ JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Ljubitelji fudbala bili su zapanjeni posle snimaka koji su zagospodarili društvenim mrežama. Mario Baloteli (33) igra za turski klub Adanu i ima najmanje deset kila viška.

Stomak, podvaljak, dres koji samo što ne pukne na njemu i pokreti kojima podseća na rekreativca, a ne na profesionalnog fudbalera danas su zaštitni znak Marija Balotelija. Legendarni napadač koji je igrao za Inter, Milan i Mančester siti izgleda je blizu da okonča karijeru.

Mario Baloteli jeste postigao mnogo u karijeri, ali s obzirom na potencijal nije uradio ni pola od onoga koliko je mogao. Luda glava i nefudbalski život koštali su ga mnogo, a momak rođen u Gani koji je igrao za Italiju nikada nije umeo da se nosi sa svojim porocima.

Poslednjih godina Mario Baloteli je igrao u Švajcarskoj u Sionu, a ove sezone vratio se u Tursku u ekipu Adana. Ove sezone odigrao je svega sedam utakmica za Adanu, ali je postigao četiri gola i na terenu proveo 289 minuta. Adana trenutno zauzima deseto mesto u Superligi Turske.

Kurir sport

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track