OTKRIVENI ŠOKANTNI DETALJI SA SUĐENJA! Šta se zaista desilo kobne noći? Alveš PET PUTA MENJAO PRIČU, lažima sam sebe "UKOPAO"
Foto: Alberto Estevez / Cordon Press / Profimedia

OSUĐEN

OTKRIVENI ŠOKANTNI DETALJI SA SUĐENJA! Šta se zaista desilo kobne noći? Alveš PET PUTA MENJAO PRIČU, lažima sam sebe "UKOPAO"

Fudbal -

Brazilski fudbaler Dani Alves proglašen je danas pred sudom u Barseloni krivim za seksualni napad na mladu ženu u noćnom klubu u tom gradu i osuđen na četiri godine i šest meseci zatvora.

Presuda tročlanog sudskog veća u Barseloni usledila je nakon trodnevnog suđenja ovog meseca.

Sud je, takođe, naložio Alvesu da žrtvi isplati 150.000 evra na ime odštete i naložio da Brazilac bude pod nadzorom pet godina i da ne sme da komunicira sa žrtvom niti da joj se približi.

Alves je tokom suđenja negirao krivicu i tvrdio da je njihov susret bio sporazuman.

Fudbaler je više puta menjao svoje izjave, kako su isplivavali dokazi menjao je priču i tako sam sebi napravio medveđu uslugu.

Dokazi potvrdili priču žrtve

Devojka je ispričala da ju je konobar iz noćnog kluba odveo do stola za kojim je Alveš sedeo sa društvom. Izjavila je da ju je Alveš odmah dva puta prisilio da mu dodirne genitalije, a nakon toga joj je naredio da ga isprati u toalet.

Zabranio joj je da izađe, bacio je na pod toaleta, ošamario ju je i prisilio na oralni seks. Zatim ju je pribio uz lavabo, silovao je i ejakulirao.

Navodno, sperma je pronađena u žrtvinoj vagini, na njenom donjem rublju, haljini i na podu toaleta. Dokazano je da je pripadala Alvešu.

Devojka je takođe priložila dokument iz bolnice o povredi kolna, koju je doživela prilikom napada. Policija je na sedam mesta u toaletu pronašla otiske prstiju fudbalera na pozicijama koje se poklapaju sa njenim opisom događaja. Kada je davala iskaz, nije bila upoznata da postoje ti dokazi.

Dani Alveš
foto: Printscreen

Pet puta menjao priču

Brazilac koji se od 20. januara prošle godine nalazi u pritvoru imao je nekoliko različitih verzija svoje priče.

Prvo je rekao da ne poznaje osobu koja ga je tužila i da se radi o nekome ko očito preko njega želi da stekne popularnost. Onda je rekao da nije znao da se neko nalazi u toaletu kada je ušao, ali snimak sigurnosne kamere ga je demantovao.

Usledila je nova verzija priče, kada je video dokaze koje imaju protiv njega.

Rekao je da je on prvi ušao u toalet, a devojka nakon njega. Nakon toga je tvrdio da je vršio veliku nuždu dok je ona bila pored njega i da se ništa nije dogodilo među njima. Kda je upitan zašto je ona 15 minuta bila sa njim i kada mu je rečeno da je pronađena njegova sperma, ponovo je promenio priču.

Tek u trećoj verziji priče priznao je da su imali seksualni odnos. Reako je da je došlo do oralnog seksa i da je to ranije negirao jer je hteo da sačuva svoj brak.

U januaru ove godine izjavio je da ne zna šta se tačno desilo, jer je bio u alkoholisanom stanju.

Poslednju verziju izneo je početkom februara na suđenju.

Kroz suze je govorio o celom događaju, rekao je da je želja za seksualnim odnosom bila obostrana, da se dogodio oralni seks i da je nakon toga ejakulirao po žrtvi. Tvrdio je da nije upotrebio silu i da nije nasilan čovek.

Poslednja verzija, koja je izneta na sudu, smatrala se i zvaničnom, ali nije pomogla fudbaleru.

Sud se vodio dokazima i na kraju ga proglasio krivim za silovanje 23-godišnje devojke, pa će slavni as četiri i po godine provesti iza rešetaka.

Kurir sport/J.M./Gol

00:22

Kejn promašio penal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track