BRUTALNA KAZNA POTVRĐENA! Skandal u srpskom fudbalu dobio KONAČAN EPILOG: Klub NAMEŠTAO, sad će morati da plati PREKO MILION!
Foto: Printscreen / Youtube / FK Jedinstvo Ub

sve je jasno

BRUTALNA KAZNA POTVRĐENA! Skandal u srpskom fudbalu dobio KONAČAN EPILOG: Klub NAMEŠTAO, sad će morati da plati PREKO MILION!

Fudbal -

Fudbalski savez Beograda oglasio se saopštenjem u kom je istakao da je žalba FK Prva Iskra iz Bariča, koja je kažnjena oduzimanjem 12 bodova i 1.200.000 dinara zbog nameštanja meča protiv Jedinstva iz Uba, odbijena, te da ostaje na snazi.

Jedinstvo je pomenuti prijateljski meč rešilo u svoju korist sa 4:0, a četvorica fudbalera Prve Iskre uplatila su ukupno 10.105 evra na kladionici i to na tip da će na utakmici pasti četiri i više golova.

Saopštenje Fudbalskog saveza Beograda prenosimo u celosti:

- Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Beograda razmatrala je žalbu Fudbalskog kluba ‘’PRVA ISKRA’’ na Odluku Disciplinskog sudije Srpske lige Beograd kojom je klub kažnjen po prijavi Oficira za integritet FS Beograda u vezi prijateljske utakmice JEDINSTVO – PRVA ISKRA. Komisija za žalbe je odbacila žalbu FK ‘’PRVE ISKRE’’ i potvrdila Odluku Disciplinskog sudije Srpske lige Beograd kojom se klub kažnjava oduzimanjem 12 (dvanaest) bodova i novčanom kaznom u iznosu od 1.200.000 dinara.

Odluku možete u celosti pogledati ovde.

Takođe je razmatrana i žalba igrača FK ‘’PRVA ISKRA’’ Vladimira Simića, Lazara Adamovića, Zorana Topalovića i Andrije Kneževića na Odluku Disciplinskog sudije Srpske lige Beograd.

Komisija za žalbe je usvojila žalbu, ukinula Odluku Disciplinskog sudije Srpske lige Beograd zbog povrede materijalnog prava člana Disciplinskog pravilnika FSS i predmet vratila prvostepenom organu na ponovni postupak - stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Beograda.

Sada je Prva Iskra u velikom problemu i nalazi se na 14. mestu Srpske lige Beograd, te joj predstoji grčevita borba za opstanak.

Kurir sport / FSB / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track