POTVRĐENA PISANJA KURIRA! Piksi može da ODAHNE: Gudelj se već OPORAVIO i počeo sa treninzima! (FOTO)
Foto: Oscar J Barroso / Shutterstock Editorial / Profimedia

biće spreman za euro

POTVRĐENA PISANJA KURIRA! Piksi može da ODAHNE: Gudelj se već OPORAVIO i počeo sa treninzima! (FOTO)

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi može da odahne - jedan od najvažnijih šrafova u veznom redu "Orlova", Nemanja Gudelj, oporavio se od povrede i počeo je sa treninzima.

Ovu vest potvrdila je Sevilja koja je objavila fotografiju Gudelja sa treninga.

Podsetimo, Nemanja Gudelj povredio je levo koleno na utakmici Sevilja - Bilbao i na rukama saigrača napustio je teren. Kasnije se ispostavilo da je stradao meniskus i da ga očekuje operacija. Prve informacije iz Španije nisu bile nimalo pozitivne, spekulisalo se o višemesečnoj pauzi koja čeka Nemanju Gudelja.

Kurir je tada tim povodom kontaktirao direktora A reprezentacije Srbije Stevana Stojanovića koji nam je otkrio šta se dešava sa fudbalerom Sevilje.

- Pričao sam sa Nemanjom. Čuli smo se nekoliko puta. Jeste, stradao mu je meniskus levog kolena, ali prema informacijama koje imamo, verujem da će sve to biti dobro - rekao je Stevan Stojanović i nastavio:

- Nemanja je trenutno na putu za Madrid, gde će ponovo biti pregledan i gde će 99 odsto biti operisan od najboljih lekara za te vrste povreda. Radiće se artroskopija, jer mu je meniskus napukao. Nadamo se da će Nemanja Gudelj za mesec dana biti spreman da se vrati na teren. Očekujemo ga u martu da igra za reprezentaciju Srbije u prijateljskim utakmicama. A, onda i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Dakle, Gudelj se oporavio u planiranom roku, a pisanja Kurira su potvrđena i on će se uskoro staviti na raspolaganje kako Sevilji, tako i reprezentaciji.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:08

Nemanja Gudelj objavio privatni video iz doma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track