OD OVE ŽENE GEORGINA BEŽI KAO ĐAVO OD KRSTA! Imala burnu prošlost sa Ronaldom, NABIJALA MU ROGOVE i u 38. sve redom OBARA S NOGU!
Foto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

bivša ljubav

OD OVE ŽENE GEORGINA BEŽI KAO ĐAVO OD KRSTA! Imala burnu prošlost sa Ronaldom, NABIJALA MU ROGOVE i u 38. sve redom OBARA S NOGU!

Fudbal -

Pre nego što je uplovio u ozbiljnu vezu sa Georginom Rodrigez, Kristijano Ronaldo imao je izuzetno buran ljubavni život.

Svakako najveću pažnju privlačila je njegova burna veza sa čuvenom manekenkom Irinom Šajk koja je trajala od 2010. do 2015. godine.

Brojne priče kružile su o njihovom raskidu. Navodno, jedan od razloga je to što prelepa Ruskinja nije bila po volji Ronaldovoj majci Dolores, a navodno je i bila neverna slavnom fudbaleru.

Britanski tabloidi pisali su da je do prevare došlo na snimanju filma Herkules 2014. godine. Veza sa Ronaldom je bila u ozbiljnoj krizi, manekenka se tada zbližila sa poznatim američkim glumcem Dvejnom Džonsonom i navodno prevarila Portugalca.

Kristijano Ronaldo, Irina Šajk
foto: J Garcia / INSTAR Images / Profimedia

Ni Ronaldo nije bio "cvećka", on je Irinu navodno prevario sa 12 žena, a manekenka je sve otkrila kada je pronašla poruke na njegovom telefonu.

Zanimljivo, Ronaldova sadašnja partnerka, Georgina Rodrigez, maksimalno izbegava susret sa Irinom. Georgina izbegava događaje na kojima zna da će biti prisutna Ronaldova bivša.

Georgina Rodrigez
foto: Profimedia

Jedan od razloga je to što ne želi da se Ronaldo zbog njihovog susreta nađe u neprijatnoj situciji, jer bi žuta štampa sigurno pomno ispratila susret Irine i Georgine oči u oči.

Nakon raskida sa Ronaldom ruska lepotica je imala i jedan neuspešan brak sa slavnim glumcem Bredlijem Kuperom, a u poslednje vreme mediji su je povezivali sa legendom američkog fudbala Tomom Brejdijem.

Irina ima 38 godina svojim izgledom i dalje obara s nogu.

Kurir sport/J.M./Sportsport

00:21

Kristijano Ronaldo pokazao mišiće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track