MESI I GAUČOSI SE SPREMAJU ZA ODBRANU TITULE: Argentina zakazala još dva pripremna meča pred Kup Amerike
Foto: Leco Viana / imago sportfotodienst / Profimedia

ništa ne prepuštaju slučaju

MESI I GAUČOSI SE SPREMAJU ZA ODBRANU TITULE: Argentina zakazala još dva pripremna meča pred Kup Amerike

Fudbal -

Fudbalski savez Argentine objavio jeda će njihova reprezentacija odigrati dve pripremne utakmice protiv Ekvadora i Gvatemale, uoči odbrane titule na Kup Amerike.

Nakon što su prošle nedelje zakazali utakmice sa Salvadorom i Nigerijom, Argentinci su danas objavili da će turneju po Americi produžiti za još dve utakmice.

Reprezentacija Argentine će 9. juna u Čikagu odigrati utakmicu sa Ekvadorom, a pet dana kasnije u Merilendu sa Gvatemalom.

Američka turneja je zamena za prvobitno zakazanu turneju po Kini koja je otkazana od strane kineskih fudbalskih vlasti. Kapiten Argentine Lionel Mesi nije ušao u igru na prijateljskoj utakmici Inter Majamija u Hong Kongu zbog povrede prepona, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo publike koja je kupila karte da bi uživo gledala po mnogima najboljeg igrača u istoriji fudbala.

Argentina započinje Kup Amerike 20. juna utakmicom sa boljim iz duela između Kanade i Trinidada i Tobaga u Atlanti. Pet dana kasnije igraju sa Čileom u Nju Džersiju, a grupnu fazu završavaju 29. juna protiv Perua u Majamiju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track