VEČE KOJE ĆE PAMTITI DOK JE ŽIV Srpski fudbaler podelio EMOTIVNU poruku: Igraš protiv najvećeg, pa daš gol pred Đokovićem i Divcem
Foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

meč za pamćenje

VEČE KOJE ĆE PAMTITI DOK JE ŽIV Srpski fudbaler podelio EMOTIVNU poruku: Igraš protiv najvećeg, pa daš gol pred Đokovićem i Divcem

Fudbal -

Povremeni reprezentativac Srbije i napadač LA Galaksija, Dejan Joveljić, bio je pun utisaka nakon utakmice protiv Inter Majamija u MLS ligi.

Uzbudljiv meč na krcatom stadionu u Karsonu završen je rezultatom 1:1, uz gol srpskog napadača Dejana Joveljića i majstoriju prve zvezde Intera Lionela Mesija u nadoknadi vremena.

Meč su uživo pratili najbolji teniser sveta Novak Đoković i naš legendarni košarkaš Vlade Divac. Nakon utakmice, Đoković i Divac su ušli u svlačionicu Galaksija kako bi se pozdravili sa srpskim fudbalerom.

Taj gest oduševio je Dejana koji je na Instagramu podelio fotografije sa legendama i ostavio jednu izuzetno emotivnu poruku:

"Kad igraš protiv najvećeg i pred najboljim navijačima, onda sanjaš da dorasteš toj situaciji. Srećan sam što sam dao gol pred najvećim teniserom svih vremena Novakom Đokovićem i košarkaškom legendom Vladom Divcem, ali bih voleo da smo pobedili pred rekordnim brojem navijača kod kuće. Imamo velike ciljeve za ovu sezonu i jedva čekamo da ponovo igramo pred najboljim navijačima na svetu", poručio je Joveljić.

Kurir sport/J.M.

02:15

PROMOCIJA U AMERICI: Lionel Mesi predstavljen kao pojačanje Majamija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track