ZAŠTO JE MEDVEDEVA ŠOKIRAO SELFI NOVAKA I RAFE?! Rus video fotku koja je SRUŠILA INTERNET, pa nije mogao da se načudi (VIDEO)
Foto: Juergen Hasenkopf / imago sportfotodienst / Profimedia, Printscreen/Instagram

IZNENADIO SE

ZAŠTO JE MEDVEDEVA ŠOKIRAO SELFI NOVAKA I RAFE?! Rus video fotku koja je SRUŠILA INTERNET, pa nije mogao da se načudi (VIDEO)

Tenis -

Ruski teniser, Danil Medvedev, priznao je da je bio šokiran kada je video zajednički selfi Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Rus, koji je nedavno izgubio treće mesto na ATP listi i pao na četvrtu poziciju se trenutno nalazi u Dubaiju gde pokušava da odbrani prošlosezonsku titulu.

U intervjuu za "The National", dobio je pitanje o fotografiji koju su na Instagram podelili Đoković i Nadal.

Podsetimo, Srbin i Španac su istim avionom putovali u SAD.

"Kao prvo, bio sam iznenađen. Gde idu tako rano, Indijan Vels? Zašto tako rano? Zabavno. Pretpostavljam da nisu sigurno razgovarali jedno sa drugim da bi izabrali isti let i da je to bilo iznenađenje za njih".

Potom je objasnio i zbog čega mu se svidela njihova fotografija.

"Kada vidiš drugog tenisera u avionu, to je lepo iznenađenje. Pogotovo oni, koji su rivali oko 20 godina. Tako da je to zabavna fotografija".

Turniri u Americi su sledeći na kojima će Novak igrati. Indijan Vels je zakazan za period od 6. do 17. marta, dok će se u Majamiju igrati od 20. do 31. marta.

Kurir sport

Bonus video:

08:33

KAKVA ČAST! FRANCUZI DONELI ODLUKU: NOVAK DOBIJA BISTU I HALU SA NJEGOVIM IMENOM! Evo gde će se nalaziti i kada će biti gotova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track