"AKO NIJE BIO PENAL, VODIM TE NA RUČAK" Zanimljiv razgovor fudbalera Čukaričkog i sudije na Marakani! Arbitar sve ŠOKIRAO rečima!
Foto: Starsport

šou

"AKO NIJE BIO PENAL, VODIM TE NA RUČAK" Zanimljiv razgovor fudbalera Čukaričkog i sudije na Marakani! Arbitar sve ŠOKIRAO rečima!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički rezultatom 3:0 u meču 22. kola Superlige Srbije, a puno bure diglo se oko penala kojim je tim sa Marakane poveo u 9. minutu.

Defanzivac Čukaričkog, Nemanja Tošić, otkrio je kako je sa glavnim sudijom ovog meča, Markom Ivkovićem, vodio zanimljiv razgovor posle dosuđenog penala, u pauzi između dva poluvremena.

- Pitao sam ga u poluvremenu da mi objasni zašto je svirao penal. Rekao mi je: "Veruj bio je, ako se ispostavi da nije, vodim te na ručak". Eto svi su rekli da nema ni govora o prekršaju. Neću se naravno pojaviti na tom ručku, slobodno vreme provodim sa prijateljima - rekao je Tošić za "Sportski žurnal".

Na kraju je potvrđeno da je penal neopravdano dosuđen, a Nemanja Tošić ističe kako mu zbog toga nije lakše.

- Nije mi teže, a ni lakše posle potvrde da penal nije opravdano dosuđen. Znao sam i na terenu da nisam napravio prekršaj. Sada se samo javnost uverila u to. Jasno je bilo da smo se Spajić i ja sudarili glavama. Žao mi je što nemaju sve ekipe u ovakvim situacijama isti tretman na terenu - zaključio je Nemanja Tošić.

Kurir sport / Sportski žurnal

BONUS VIDEO:

00:23

Koreografija Crvena zvezda Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track