POZNATI FUDBALER PAO U KOMU! Klub potvrdio katastrofalne vesti: Tim lekara radi pod VELIKIM PRITISKOM!
Foto: Starsport

užas

POZNATI FUDBALER PAO U KOMU! Klub potvrdio katastrofalne vesti: Tim lekara radi pod VELIKIM PRITISKOM!

Fudbal -

Fudbaler Midtjelanda i reprezentativac Švedske, Kristofer Olson (28) pao je u komu. Ove katastrofalne vesti potvrdio je klub za koji Olson nastupa koji je u saopštenju za javnost istakao sledeće.

- U pozadini sve češćih glasina i nagađanja o razlogu odsustva Kristofera Olsona osećamo se prinuđenim da sa ovom objavom izađemo u javnost. Ovaj 28-godišnji reprezentativac Švedske izgubio je svest u svom domu u utorak 20. februara i prebačen je u Univerzitetsku bolnicu u Arhusu, gde je hospitalizovan i na respiratoru - stoji u saopštenju i dodaje se:

- Kristofer Olson je zahvaćen naizgled akutnom bolešću u vezi sa mozgom, koja nije posledica samopovređivanja bilo koje vrste, niti je uzrok posledica spoljnih faktora. Tim vodećih danskih medicinskih stručnjaka trenutno radi pod velikim pritiskom da postavi dijagnozu i započne pravi tretman.

- Od prijema, Kristofer je okružen svojom užom porodicom i delovima osoblja FK Midtjiland, a leče ga specijalisti iz ove oblasti. FK Mitdjiland hitno traži od javnosti da pokaže poštovanje i razumevanje, kako bi Kristofer, porodica i lekari dobili neophodan mir kako bi obezbedili što bolji Kristoferov oporavak. Svi u klubu su naravno duboko pogođeni Kristoferovom iznenadnom bolešću i naše misli i puna podrška za Kristofera.

Olson je za reprezentaciju Švedske odigrao 47 utakmica, a bio je deo tima koji je gostovao Srbiji u okviru Lige nacija kada su "Orlovi" slavili sa 4:1.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track