SVET FUDBALA U ŠOKU! Danci optužili najpoznatijeg insajdera da LAŽE: Fabricio Romano na ŽESTOKOM UDARU, tvrde da NAPLAĆUJE objave!
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

haos u najavi

SVET FUDBALA U ŠOKU! Danci optužili najpoznatijeg insajdera da LAŽE: Fabricio Romano na ŽESTOKOM UDARU, tvrde da NAPLAĆUJE objave!

Fudbal -

Svet fudbala našao se u šoku posle objave danskog portala "Tipsbladet" koji tvrdi kako je poznati insajder, Fabricio Romano, prevarant i kako uzima novac za objave na društvenim mrežama.

Romano je u godinama iza nas postao poznat po mnogim pogođenim transferima koji su uzdrmali fudbalski svet, a sada se našao na udaru zbog objave o statusu Runija Bardžija igrača Kopenhagena koji nema veliku minutažu ove sezone.

- Razlog je taj što Bardži nema nameru potpisati novi dugogodišnji ugovor i sada ga čekaju pregovori sa nekim od najboljih klubova u Evropi - objavio je Romano na svojim društvenim mrežama i tada je krenuo haos.

Kopenhagen je demantovao ove navode i istakao kako bi mediji trebalo da provere verodostojnost informacije, te je tada portal "Tipsbladet" izašao u javnost sa sledećim tvrdnjama. Oni su naveli kako je Romanokoristio kompaniju "Memo" kao posrednika u zamenu za plaćanje da se željene informacije pojave na njegovim kanalima gde imaju velike brojke.

Navodno, Fabricio Romano je za objavu u vidu teksta uzimao 1000, a za video snimak čak 6000 evra po objavi!

Italijanski novinar nije se oglašavao ovim povodom, a navodno je odbio i intervju za koji su ga danski mediji zamolili.

Kurir sport / "Tipsbladet" / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track