UH, KOLIKO EMOCIJA NA JEDNOJ FOTOGRAFIJI! Arijana objavila fotku sa Mihom i Dekijem - JEDNA REČ je bila dovoljna da kaže sve! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

dirljivo

UH, KOLIKO EMOCIJA NA JEDNOJ FOTOGRAFIJI! Arijana objavila fotku sa Mihom i Dekijem - JEDNA REČ je bila dovoljna da kaže sve! FOTO

Fudbal -

Siniša Mihajlović je nažalost izgubio onu najvažniju bitku i preminuo je 16. decembra 2022. godine.

Dani i meseci prolaze, njegovi najbliži ga ne zaboravljaju. Posebno supruga Arijana koja se često oglašava na društvenim mrežama i piše poruke posvećene legendarnom fudbaleru i treneru.

Tako je ovog puta na Instagramu postavila fotografiju na kojoj su njih dvoje sa Dejanom Stankovićem. U pitanju je stara fotografija sa neke proslave, a jedna reč bila je dovoljna. Uz fotku je napisala samo "Kum". Bilo je to dovoljno da izazove razne emocije i brojne poruke.

"Kum nije dugme" bila je jedna od prvih poruka koja je stigla. Dobila je pregršt pozitivnih poruka, podrške i prelepih reči za Mihu i sve što je uradio u karijeri. "Siniša je imao zarazan odmeh, veliki čovek", "Divni, lepi i uspešni ljudi, a ljubav večna", "Prelepa fotka, Siniša će zauvek biti u našim srcima". Bile su to samo neke od poruka koje je Arijana dobila.

Nikada Dejan nije krio da mu je mnogo teško pala smrt kuma i dugogodišnjeg prijatelja.

"Zbog Sinišine smrti ostao sam bez reči... U sebi osećam ogromnu prazninu koju nikada ranije nisam spoznao. Još sam mlad i na sreću još imam sve svoje voljene. Sve što sam imao je nestalo sa njim. Ostalo mi je sećanje i veliki ponos što sam bio deo njegovog života", rekao je Stanković u jednoj od ranijih izjava.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:17

Dejan Stanković čestitao Kuriru 20. rođendan: Nastavite jako, hrabro i uspešno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track