HAOS U DINAMU, NAVIJAČI KIPTE OD BESA! U skupštini kluba veliki PARTIZANOVAC, Bed Blu Bojsi izdali oštro saopštenje!
Foto: Marko Lukunic / Pixel Media / Profimedia

KUVA SE

HAOS U DINAMU, NAVIJAČI KIPTE OD BESA! U skupštini kluba veliki PARTIZANOVAC, Bed Blu Bojsi izdali oštro saopštenje!

Fudbal -

Izbori u zagrebačkom Dinamu održali su se tokom vikenda koji je iza nas, a zbog jednog imena nastao je čitav haos. Navijači su besni, a za sve je "kriv" Denis Oroši, za koga se tvrdi da je veliki navijač Partizana.

Bed Blu Bojsi su burno reagovali zbog glasanja, pa su na društvenim mrežama izdali oštro saopštenje:

- Poštovani gospodine Barišiću, u trenutku kad ova stranica kao i mnoge druge pozivaju na kupovinu ulaznica i mobilizaciju navijača za utakmicu s PAOK-om, Vi nam podmećete u skupštinu kukavičja jaja u vidu navijača beogradskog Partizana. Jeste li svesni da mi u četvrtak igramo s njihovim najvećim saveznicima? Hoće li ti grobari u četvrtak u loži i na našim tribinama navijati za "crno-bele"? Istovremeno se odričete legendi kluba kao što su Čerček i Deverić, te svojih vernih saradnika, časnih ljudi kao što su gospodin Gašparović i Naglić, te izvrsnih privrednika u vidu gospodina Kamenskog.

- Gospodine Mirko, vreme za častan uzmak ubrzano otkucava. Nemojte da dopustite da nečastan poraz obeleži kraj Vaše predsedničke karijere u GNK Dinamo. Prepustite klub mlađim, energičnijim snagama koje imaju rešenja za nagomilane probleme kluba. I nemojte nam dovoditi grobare u skupštinu jer to Vam nikad nećemo oprostiti - piše u saopštenju navijača Dinama.

Tamošnji mediji tvrde da Oroši nikada nije krio svoju ljubav prema Partizanu, dok se navodi i da je često posećivao utakmice beogradskog kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track