"ČESTITAO BIH ZVEZDI I VOJVODINI ROĐENDAN" Šmekerski gest Duljaja pred večiti derbi - "To treba, umesto da se pišu saopštenja"
Foto: www.crvenazvezdafk.com

konferencija za medije

"ČESTITAO BIH ZVEZDI I VOJVODINI ROĐENDAN" Šmekerski gest Duljaja pred večiti derbi - "To treba, umesto da se pišu saopštenja"

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sutra će odmeriti snage u 172. večitom derbiju.

Utakmica se igra na stadionu "Rajko Mitić", sa početkom od 17 sati. Partizan je trenutno prvi na tabeli, sa jednim bodom više u odnosu na večitog rivala.

Bez obzira na to, kladionice su objavile kvote za ovaj meč i može se reći da ovako nešto jako dugo nije viđeno!

Partizan je potcenjen i pored toga što je prvi na tabeli i što je prethodni derbi rešio u svoju korist, te je kvota na crno-bele čak 6,00! Sa druge strane, Crvena zvezda je apsolutni favorit sa kvotom 1,65, dok je kvota na remi 4,00.

Pred sutrašnju utakmicu, novinarima se obratio šef stručnog štaba Parnog valjka, Igor Duljaj:

- Prvo našim damam da poželim 8. mart. Hvala vam za vašu snagu, ljubav i doprinos svetu - rekao je Duljaj odmah na početku konferencije.

- Zbog medijske tišine koja je vladala ovih dana, nisam čestitao SD Crvena zvezda njihov 79. rođendan, kao i fudbalskom klubu Vojvodina 110. godina postojanja. To je ono što bi trebalo da se radi, umesto da se pišu saopštenja. Želim im puno uspeha, jer to znači da ako oni budu bolji, tako će i nas naterati da budemo bolji i da izvuku od nas maksimum. Ne verujem da je ova utakmica presudna, ona donosi kao i svaka druga utakmica tri boda. U opticaju ima još 42 boda, svaka utakmica je bitna kao i sutrašnja, ona je specifična sama po sebi, u gradu vlada veliko interesaovanje za ovu utakmicu, ali ne verujem da je presudna.

Igor Duljaj
foto: Starsport©

Govorio je Duljaj u čistom superlativu o treneru Crvene zvezde, Dejanu Milojeviću.

- Gospodin Milojević ima dosta uspeha, ja sam imao priliku da odgledam utakmicu kada je bio trener Čukaričkog, kada je osvojio Kup protiv Partizana, igrao je Ligu šampiona nekoliko puta, veliko iskustva, smiren, stručan, zna šta želi, šta hoće, to je preneo. Igraju organizovano, jaki su u odbrani, doneo je ono što je potrebno Zvezdi, a to je disciplina u samoj igri. Biće teško, posebno što će Zvezda imati veliku podršku svojih navijača koji čine atmosferu.

Zahvalio se Duljaj i navijačima Partizana na velikoj podršci.

- Opet, moram u svoje ime i u ime igrača, da se zahvalim ogromnoj podršci Partizanovih navijača, koji čine veliku snagu Partizana. Oni će biti u velikom broju i to nas raduje i iskreno se zahvaljujem na svemu što čime za našu ekipu.

Ističe trener Parnog valjka da je atmosfera u svlačionici odlična.

- Atmosfera u ekipi je odlična, osam ili devet meseci smo na prvom mestu, to nas gura napred i to nas drži zajedno, a isto tako i mi pokušavamo da se pomažemo međusobno i da kao što sam već rekao, da se držimo zajedno, da idemo iz utakmice u utakmicu i da ostvarimo naš cilj koji je trenutno veoma daleko. Što se tiče novajlija, pokušali smo da im objasnimo značaj ove utakmice i atmosfera koja će ih dočekati na stadionu Crvene zvezde, tako da... Mislim da su svi igrači maksimalno spremni i koncentrisani za sutrašnju utakmicu.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track