SPAJIĆ POGODIO MREŽU PARTIZANA, PA ISPROZIVAO VEČITOG RIVALA: Protivnik nije došao da igra fudbal, valjali se 30 minuta, slave 2:2
Foto: Nemanja Nikolić

172. večiti derbi

SPAJIĆ POGODIO MREŽU PARTIZANA, PA ISPROZIVAO VEČITOG RIVALA: Protivnik nije došao da igra fudbal, valjali se 30 minuta, slave 2:2

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su u Beogradu nerešeno 2:2 u 172. "večitom" derbiju, u utakmici 24. kola Super lige Srbije.

Pred punim stadionom "Rajko Mitić", domaća Zvezda je povela golom Uroša Spajića, a Partizan je preokrenuo golovima Mateusa Saldanje u prvom minutu naknade prvog poluvremena i Alda Kalulua u 49. minutu. Na 2:2 je poravnao Šerif Endiaje u 67. minutu.

Posle povrede Aleksandra Dragovića, kapitensku traku je preuzeo Uroš Spajić koji je bio oštar u razgovoru za TV "Arena Sport" posle meča.

Da, mislim da davno nije bilo ovoliko šansi na derbiju, neiksorišćenih. Zahvalio bih se navijačima, svaka čast i momcima, igrali smo sjajno, protivnik očigledno nije došao da igra fudbal. Svaka im čast, osvojili su bod, ali fudbal se igra 90 minuta, a oni su došli i valjali se 30, oni slave 2:2. Prikazali smo šampionsku igru, idemo dalje, nastavljamo dalje. Zvezda teži da pobeđuje, da igra lepo i da dominira, idemo dalje – rekao je Spajić posle derbija.

03:31

Spajić: Aca Jovanovic je moj drugar, ali se valjao 5 puta po 3 minuta

Partizan je zadržao prvo mesto na tabeli i ima 60 bodova, bod više od Zvezde.

U sledećem kolu Partizan će dočekati Napredak, a Zvezda će u Nišu igrati protiv Radničkog.

(Kurir sport/ArenaSport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track