SVI SU ČEKALI ŽESTOKU KAZNU ZA NEZAPAMĆENI SKANDAL, ALI NE OD NJEGOVOG KLUBA: Trener koji je glavom udario fudbalera DOBIO OTKAZ!
Foto: AP Fabrizio Corradetti

SERIJA A

SVI SU ČEKALI ŽESTOKU KAZNU ZA NEZAPAMĆENI SKANDAL, ALI NE OD NJEGOVOG KLUBA: Trener koji je glavom udario fudbalera DOBIO OTKAZ!

Fudbal -

Trener Lećea, Roberto Daversa, dobio je otkaz nakon što je napravio žestok skandal posle završetka utakmice protiv Verone.

Njegov tim je izgubio rezultatom 1:0 u 28. kolu Serije A, a nakon poslednjeg sudijskog zvižduka došlo je do sukoba koji se završio tako što je Daversa glavom udario fudbalera Verone, Tomasa Henrija.

Bilo je jasno da ga čeka kazna, da će se oglasiti liga i Fudbalski savez Italije, a čelnici njegovog kluba su odlučili da prvi reaguju.

- Nakon događaja koji su se desili na kraju utakmice Leće - Verona, Leće saopštava da je razrešio dužnosti trenera Daversu. Hvala njemu i njegovom osoblju na obavljenom poslu.

Posle 28 utakmica Leće zauzima 15. mesto sa 25 bodova, a najbolji strelac ove ekipe je Nikola Krstović, reprezentativac Crne Gore i bivši fudbaler Crvene zvezde, koji je ove sezone u Seriji A pet puta bio strelac.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track