SRBIJA IZGUBILA PAVLOVIĆA! Gotovo je: Talentovani fudbaler Bajerna izabrao Nemačku!
Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

loša vest

SRBIJA IZGUBILA PAVLOVIĆA! Gotovo je: Talentovani fudbaler Bajerna izabrao Nemačku!

Fudbal -

Mladi fudbaler Bajerna, Aleksandar Pavlović, po svemu sudeći izabrao je reprezentaciju Nemačke.

Nemci su shvatili ozbiljnost situacije i nameru selektora Srbije, Dragana Stojkovića, zajedno sa sportskim sektorom i direktorom, Stevanom Stojanovićem, da od Pavlovića naprave "orla", pa su rešili ekspresno da reaguju.

Poučeni skorašnjim iskustvom, kada je Lazar Samardžić, nakon što je igrao za mlađe kategorije reprezentacije Nemačke, odabrao Srbiju i postao standardan član A tima, Nemci su odlučili da ovaj put ništa ne prepuste slučaju, pa će Pavlović, kako stvari stoje, debitovati u dresu Pancera već u martovskim mečevima.

"Prema informacijama Bilda, nacionalni selektor Julijan Nagelsman u naredna dva prijateljska susreta igraće bez jedne od Bajernovih zvezda Leona Gorecke! Ova odluka predstavlja ozbiljno iznenađenje, jer Gorecka je počeo da se vraća u formu. Ipak, on neće učestvovati u važnim probnim mečevima protiv Francuske (23. mart) i Holandije (26. mart), a umesto njega šansu će dobiti njegov mlađi saigrač Aleksandar Pavlović", stoji u tekstu najtiražnijeg lista Evrope.

"Ovo je takođe važan signal srpskom savezu, koji se i dalje bori za dragulj Bajerna. Podsetimo. Pavlovićev otac je iz Srbije, pa bi on mogao da izabere i Srbiju. Ali ovaj potez Nagelsmana definitivno ga približava Nemačkoj".

Nemačka će u martu odigrati dve prijateljske utakmice, 23. marta protiv Francuske a tri dana kasnije odmeriće snage sa Holandijom.

Kurir sport/Mozzart

00:47

Piksi postao počasni građanin Opštine Palilula

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track