ADŽIĆ NAPRAVIO ČUDO, ALI NIJE JEDINI! Bivši igrač Vojvodine i Zvezde pre 25 godina takođe je postigao DVA GOLA IZ KORNERA! (VIDEO)
Foto: Starsport

nestvarno

ADŽIĆ NAPRAVIO ČUDO, ALI NIJE JEDINI! Bivši igrač Vojvodine i Zvezde pre 25 godina takođe je postigao DVA GOLA IZ KORNERA! (VIDEO)

Fudbal -

Luka Adžić napravio je čudo na utakmici u kojoj je Čukarički odigrao nerešeno sa Spartakom (2:2) i postigao je dva gola direktno iz kornera. Ipak, ovo nije prvi put da se dešava u Srbiji, a isti uspeh napravio je i Vladimir Mudrinić.

Pre 25 godina, u februaru 1999, Mudrinić je nastupao za Vojvodinu i na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca u Novom Sadu postigao je dva gola direktno iz kornera i to u razmaku od svega nekoliko minuta.

"Stara dama" demolirala je Kragujevčane, a Mudrinić je postigao golove za 7:1 i 8:1!

Dve i po decenije kasnije njegov uspeh, samo na Banovom brdu, ponovio je Luka Adžić, a kako su izgledali njegovi golovi možete videti na sledećem linku:

Što se Mudrinića tiče, on je pored Vojvodine i Crvene zvezde nastupao i za Kikindu, Sartid, Zenit, Proleter, Sevojno, Jedinstvo Užice, Zlatibor i grčki Trasivolus.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track