MITAR U TRANSU UDARA GLAVOM U ORMAR! Isplivao snimak iz svlačionice Al Hilala: Srbin u CENTRU PAŽNJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Twitter / AMitrovic9

kakav lik

MITAR U TRANSU UDARA GLAVOM U ORMAR! Isplivao snimak iz svlačionice Al Hilala: Srbin u CENTRU PAŽNJE! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Al Hilala savladali su velikog rivala Al Itihad i u revanšu četvrtfinala Azijske Lige šampiona, čime su oborili svetski rekord po broju uzastopnih pobeda! U velikom uspehu doprinos su dali srpski fudbaleri Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović, a snimak sa slavlja u svlačionici pokazuje da je Mitar bio izuzetno dobro raspoložen nakon meča!

Dok su njegovi saigrači proslavljali plasman u polufinale Lige šampiona Azije, Aleksandar Mitrović je uz osmeh na licu udarao glavom u ormar! Deo iznad mesta na kojem u svlačionici sede igrači, a koji služi za odlaganje stvari, poslužio je Mitroviću da se nekoliko puta "odmere" tokom velikog slavlja najboljeg tima Saudijske Arabije. Pogledajte kako je to bilo:

Inače, tekuća u potpunosti je u znaku Aleksandra Mitrovića koji se istakao kao jedan od najboljih fudbalera u Aziji. Na deset mečeva tamošnje Lige šampiona postigao je osam golova i dva puta asistirao saigračima, a trenutno deli prvo mesto na listi strelaca u prestižnom takmičenju. Što se tiče Kupa Kralja u Saudijskoj Arabiji na tri utakmice je postigao isto toliko golova, dok u šampionatu ima 20 golova i šest asistencija na 20 utakmica. Al Hilal će gotovo sigurno biti šampion, a Mitrović će se za titulu najboljeg strelca u ovom takmičenju boriti protiv Kristijana Ronalda koji je trenutno ispred njega.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

04:08

Aleksandar Mitrović posle Bugarske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track