ZAŠTO JE JAN KARLO SIMIĆ OTPAO SA PIKSIJEVOG SPISKA? Razlog je SAMO JEDAN i ODUŠEVIĆE sve u Srbiji!
Foto: Spada / LaPresse / Profimedia

sve je jasno

ZAŠTO JE JAN KARLO SIMIĆ OTPAO SA PIKSIJEVOG SPISKA? Razlog je SAMO JEDAN i ODUŠEVIĆE sve u Srbiji!

Fudbal -

Puno bure izazvala je odluka Dragana Stojkovića Piksija da na konačan spisak reprezentacije za mečeve protiv Rusije i Kipra ne uvrsti defanzivca Milana Jan Karla Simića. Spekulisalo se i postavljale su se mnoge "teorije zavere" zašto Simić propušta ovo okupljanje, ali je sada poznat razlog ove Piksijeve odluke.

Naime, Jan Karlo Simić našao se na spisku omladinske reprezentacije koju čine igrači do 19 godina i koje predvodi Radovan Krivokapić. Omladinci će pokušati da se plasiraju na Evropsko prvenstvo, a Simić je oduševio sve u Srbiji i stavio se na raspolaganje Krivokapiću kako bi pomogao svojim vršnjacima.

Ova generacija deluje veoma jako, a predvodi je fenomenalan napadački trio - Jovan Mijatović, Miloš Luković, Uroš Sremčević, ali i igrači poput Jovana Šljivića, pomenutog Jan Karla Simića, golmana Luke Lijeskića, Aleksandra Stankovića i mnogih drugih.

Srbija se nalazi u grupi sa Danskom, Portugalom i Grčkom i ima ambiciju da se plasira na Euro na koji će ići samo pobednik turnira. Domaćin je selekcija Portugala, a turnir se održava od 20. do 26. marta.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track