OLGA DANILOVIĆ SA OCEM I SESTROM GLEDALA DEČKA KAKO RUŠI INTER: Sada je jasno zašto je Jan Oblak bio inspirisan protiv Intera!
Foto: Printscreen/Instagram

slovenačko-srpska veza

OLGA DANILOVIĆ SA OCEM I SESTROM GLEDALA DEČKA KAKO RUŠI INTER: Sada je jasno zašto je Jan Oblak bio inspirisan protiv Intera!

Fudbal -

Jan Oblak, golman Atletika iz Madrida, bio je junak pobede nad Interom posle serije jedanaesteraca i plasmana u četvrtfinale Lige šampiona.

Jan Oblak
foto: Jose Breton/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čuvar mreže iz Slovenije Jan Oblak imao je neverovatnu podršku sa tribina, jer su ga bodrili devojka Olga Danilović, njen otac Predrag Danilović i Olgina sestra Sonja Danilović.

Srpska teniserka podelila je fotografije sa stadiona "Vanda Metropolitano" gde je sa porodicom bodrila svog dečka. Olga Danilović vredno trenira i sprema se za naredne turnire na WTA turu, a slobodno vreme koristi da bude uz Jana Oblaka.

1 / 4 Foto: Printskrin/Instagram

Mnogi su se pitali zašto je Jan Oblak bio toliko dobro inspiran na utakmici, a posebno u seriji penala, kada je odbranio šuteve Aleksisu Sančezu i Daviju Klasenu, a Lautara Martineza naterao da šutira preko gola. Odgovor je jasan, iz svečane lože gledala ga je devojka Olga Danilović, uz oca srpsku košarkašku legendu Predraga Danilovića.

Olga je posle utakmice podelila i zajedničku fotografiju sa Janom Oblakom, gde drži trofej za najboljeg igrača utakmice, koju je s pravom poneo njen dečko.

Srpska teniserka i slovenački golman obelodanili su ljubav na Rolan Garosu u junu 2023. godine, kada je Danilovićeva u zagrljaju Oblaka proslavila trijumf nad Ukrajinkom Katerinom Bajndl. Jan Oblak potiče iz mešovite porodice, otac Matjaž je Slovenac, a majka Stojanka, devojačko Majkić, rodom iz Republike Srpske.

Kurir sport

00:11

Olga Danilović i Jan Oblak u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track