FUDBALER POKUŠAO DA BACI KOSKU ČUVENOM SUDIJI, PA DOBIO CRVENI KARTON: Pogledajte komičnu scenu o kojoj BRUJI Evropa (VIDEO)
Foto: Eibner-Pressefoto/Thomas Thienel / imago sportfotodienst / Profimedia

KAKVA "ISPALA"

FUDBALER POKUŠAO DA BACI KOSKU ČUVENOM SUDIJI, PA DOBIO CRVENI KARTON: Pogledajte komičnu scenu o kojoj BRUJI Evropa (VIDEO)

Fudbal -

Bizarna scena kakva se zaista ne viđa svakog dana, zabeležena je tokom revanš utakmice osmine finala Lige Evrope u Leverkuzenu.

Bajer je bio blizu šokantnog ispadanja od Karabaha, pošto je nakon 2:2 u Azerbejdžanu, kao domaćin imao ogromne probleme.

Karabah je u 58. minutu stigao do prenosti golom Zubira, a zatim je uspeo da dođe do gola i sa igračem manje. Žuninjo je bio strelac u 67. minutu, samo pet minuta nakon što je Elvin Džafargulijev dobio crveni karton.

Sudija Entoni Tejlor je prvi pokazao žuti karton defanzivcu, ali je ubrzo dobio poziv iz VAR sobe i preporuku da pogleda snimak prekršaja.

Usledila je komična scena.

Britanac je pokazao Džafargulijevu da je žuti karton poništen što je oduševilo fudbalera koji je krenuo da "baci kosku" sudiji.

Ali, ubrzo je shvatio šta se dešava... Tejlor je iz džepa izvadio crveni karton i pokazao levom beku put ka svlačionici.

Ova scena obišla je društvene mreže velikom brzinom i nasmejala mnoge ljubitelje fudbala.

Domaćin je u 72. minutu smanjio na 2:1, a Patrik Šik je golovima u nadoknadi vremena, odnosno u 93. i 98. minutu, doneo veliki preokret i plasman Bajera u četvrtfinale.

Kurir sport

Bonus video:

00:12

Sudija Entoni Tejlor nakon finala Lige Evrope

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track