"MRZIM GA! MRZIM TOG PROKLETNIKA! Ovako o Nemanji Matiću još nisu pričali! Legenda se prisetila PAKLA koji mu je Srbin priredio
Foto: Rogan Thomson/JMP / Shutterstock Editorial / Profimedia

TURE

"MRZIM GA! MRZIM TOG PROKLETNIKA! Ovako o Nemanji Matiću još nisu pričali! Legenda se prisetila PAKLA koji mu je Srbin priredio

Fudbal -

Svojevremeno je Jaja Ture bio jedan od najdominantnijih fudbalera Premijer lige, centralni igrač Mančester sitija dok Pep Gvardiola nije stigao u klub.

Posle tri godine u Barseloni dominirao je osam godina u sastavu Sitija sa kojim je uzeo tri titule u Premijer ligi, dva Liga kupa u jedan FA kup, a sada je otkrio protiv koga mu je bilo najteže da igra.

Tokom svih godina nastupa u Premijer ligi i Primeri nikada mu niko nije napravio takav problem kao Nemanja Matić.

Igrao je protiv Srbina redovno u Engleskoj dok je Matić nastupao za Čelsi i Mačester junajted.

- Nemanja Matić. Mrzim ga, mrzim tog prokletnika. Toliko je teško da se igra protiv njega. Visok je i jak takođe. Bilo je jako zabavno igrati protiv njega, iako je bilo jako teško - rekao je sada Ture.

Nakon odlaska iz Premijer lige i iz redova Mančester sitija kratko je igrao za Olimpijakos i u Kini, a onda je krenuo da se bavi trenerskim poslom.

Bio je asistent u Donjecku i Ahmatu, radio je sa mlađim kategorijama Totenhema, bio je asistent u Standardu i sada je pomoćnik u stručnom štabu Saudijske Arabije.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

00:15

Milan Vasić i Nemanja Matić igraju kolo u Velikoj Hoči na Kosovu i Metohiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track