SEDI DOLE! MICIĆ BACIO NA POD JEDNOG OD NAJBOLJIH KOŠARKAŠA NA SVETU! Duel Vase i Durenta obilazi planetu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NBA

SEDI DOLE! MICIĆ BACIO NA POD JEDNOG OD NAJBOLJIH KOŠARKAŠA NA SVETU! Duel Vase i Durenta obilazi planetu! (VIDEO)

Košarka -

Srpski plejmejker, Vasilije Micić, odigrao je još jednu odličnu utakmicu u dresu Šarlota i pokazao da je ovaj tim napravio odličnu odluku kada ga je doveo iz Oklahome.

Njegov učinak i doprinos nije bio dovoljan da se izbegne poraz, ali lepo je videti da još jedan Srbin, pored Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića ima veliki uticaj na igru NBA tima.

Finiks je stigao do pobede rezultatom 107:96, a Hornetsima nije pomogla ni odlična poslednja četvrtina koja je završena rezultatom 29:15.

Micić je utakmicu završio sa 21 poenom, tri asistencije, jednim skokom i jednom blokadom. Za 31 minuta u igri pogodio je sedam od 12 šuteva iz igre, promašio oba pokušaja za tri poena, a sa linije slobonih bacanja je bio precizan sedam od devet puta.

Jedan potez dvostrukog šampiona Evrolige posebno se izdvaja i putem društvenih mreža obilazi svet.

Micić je bacio na pod Kevina Durenta, jednog od najboljih košarkaša u 21. veku, a zatim je lagano poentirao.

Snimak njihovog duela brzo je završio na društvenim mrežama, a pored ljubitelja košarke objavile su ga i velike stranice koje prate košarkaška dešavanja kako u SAD, tako i u Evropi.

Durent se na kraju radovao iako nije imao dobro šutersko veče (pet od 15 iz igre). Utakmicu je završio sa 13 poena, osam skokova i pet asistencija, najefikasniji u Finiksu je bio Devin Buker sa 21 poenom i 11 asistencija, a Jusuf Nurkić je imao 13 poena i 21 skok.

Aleksej Pokuševski je odigrao 16 minuta za Šarlos, postigao je četiri poena uz pet skokova, tri asistencije i po jednu ukradenu loptu i blokadu.

Bonus video:

02:36

Vasilije Micić saopštio dobre vesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track