"DOKTORE, NISAM BOLESTAN!" Miloš Biković završio "NA TERAPIJI" zbog meča Rusija - Srbija! Niko ne zna za koga će navijati VIDEO
Foto: Printscreen, Shutterstock

NAJAVA UTAKMICE

"DOKTORE, NISAM BOLESTAN!" Miloš Biković završio "NA TERAPIJI" zbog meča Rusija - Srbija! Niko ne zna za koga će navijati VIDEO

Fudbal -

Očekuje se da puna "VTB arena" sačeka Orlove 21. marta kada je na programu prijateljska utakmica Rusije i Srbije.

Biće to prva zvanična utakmica Rusa protiv evropske reprezentacije od početka sukoba u Ukrajini i sankcija sa kojima se suočila ova država na gotovo svakom nivou.

Prema određenim informacijama, ulaznice su rasprodate.

Stadion ima blizu 26.000 mesta, a deluje da neće svi prisutni biti 100 odsto sigurni za koga navijaju.

Jedan od njih je srpski glumac, Miloš Biković, koji sa velikim uspehom već duže vreme radi u Rusiji gde je stekao ogromnu popularnost.

Biković se našao u spotu kojim Rusi najavljuju utakmicu, a u njemu je predstavljena njegova neodlučnost i dilema da li da navija za Rusiju ili Srbiju.

Ni bacanje novčića, ni kidanje latica, ni odlazak terapeutu nije pomogao glumcu da odabere stranu, a zaključak je da će na kraju izabrati srcem.

"Doktore, nisam bolestan, ali zasigurno ću bolesno dobro navijati", poručio je Biković u jednom trenutku.

U spotu se pojavljuje Fjodor Čalov, reprezentativac Rusije, ali i Milan Gajić, fudbaler moskovskog CSKA koji će imati priliku da zaigra protiv Rusa pošto se nalazi na spisku Dragana Stojkovića Piksija.

Bonus video:

00:48

Miloš Biković se uvredio zbog godina i nasmejao sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track