ISPALA VEKA! HRVATICA POKUŠALA DA POLJUBI RONALDA, ALI OVAKVU REAKCIJU PORTUGALCA NIJE OČEKIVALA! Okrenuo joj je rame i... VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

blam

ISPALA VEKA! HRVATICA POKUŠALA DA POLJUBI RONALDA, ALI OVAKVU REAKCIJU PORTUGALCA NIJE OČEKIVALA! Okrenuo joj je rame i... VIDEO

Fudbal -

Jedna od najlepših fudbalerki sveta Ana Marija Marković (24), inače iz Splita, zaintrigirala je javnost kada je još pre nekoliko meseci na sav glas hvalila Kristijana Ronalda i molila medije da pronađu način da ih upoznaju.

Želja joj se ipak ispunila pošto je njen viralni snimak sa Instagrama video veliki broj ljudi, tako da su marketinški stručnjaci oko Ronalda videli potencijal u njihovom susretu, pa će čak od toga i lepo zaraditi!

U saradnji sa jednom kopanijom koja se bavi trgovanjem na berzi kriptovaluta, oni su zajedno snimili reklamu (odnosno prilog) koja bi trebalo da bude puštena u javnost 20. marta, ali su se već pojavili snimci. "Tizeri" svedoče da su se Ronaldo i Ana Marija lepo proveli na snimanju, a da Hrvaticu dugo nije "puštala trema".

Tako se na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi da su njih dvoje radili "fudbalske izazove", za koje još ne znamo ko je bio uspešniji, a nakon svega Ana Marija se pozdravila sa Ronaldom. I dok ju je fudbaler samo zagrlio, ona je htela da ga poljubi, pa se sve nespretno završilo. Poljubila je fudbalera u rame, što joj sigurno nije bila namera, tako da je sve izgledalo vrlo smotano i simpatično.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track