"KAO STOLNJAK ZA PIKNIK!" Hrvati RAZOČARANI izgledom novog dresa reprezentacije: Porede ga sa opremom čuvenog SRPSKOG KLUBA!
Foto: Printscreen

HIT KOMENTARI

"KAO STOLNJAK ZA PIKNIK!" Hrvati RAZOČARANI izgledom novog dresa reprezentacije: Porede ga sa opremom čuvenog SRPSKOG KLUBA!

Fudbal -

Fudbalski savez Hrvatske predstavio je dresove koje će njihov nacionalni tim nositi na predstojećem Evropskom prvenstvu i kvalifikacijama za Mundijal 2026. godine, a sudeći po komentarima navijači "Vatrenih" su, blago rečeno, razočarani.

"Naravno da smo odlučni u viziji da prvi hrvatski dres mora biti u bojama naše šahovnice, a sviđa mi se što je "Nike" kreirao jedan novi, hrabar i maštovit dizajn sa nikad većim crveno-belim kvadratima. Dres izgleda moćno i snažno, baš kao i naša reprezentacija na terenu. Siguran sam da će i drugi dres biti veoma popularan među navijačima, jer podseća na legendarnu 1998. godinu. Dresovi "vatrenih" uvek u sebi nose snagu hrvatskog identiteta i tradicionalnu šahovnicu koja u svakom igraču i navijaču iznova budi izražen nacionalni ponos", poručio je predsednik HNS-a Marijan Kustić.

Za razliku od prvog čoveka HNS-a, navijači nisu oduševljeni izgledom nove opreme.

Društvene mreže preplavili su brojni negativni komentari na račun novog dresa hrvatske reprezentacije.

Mnogi konstatuju da je ovo najružniji dres koji je reprezentacija nosila, neke podseća na stolnjak, a ima i onih koji ga porede sa dresom novosadske Vojvodine.

Pogledajte neke od komentara razočarenih navijača Hrvatske:

"Plavi još nekako, beli je očaj. Umesto šahovnica, lego kocke na dresu".

"Sad smo bukvalno piknik stolnjak".

"Dres gubi svaki smisao! Ovo više nije naš nacionalni hrvatski dres, ovo je dres FK Vojvodina Novi Sad."

"Plavi top, a ovaj crveno-beli najružniji koje smo imali".

Kurir sport/J.M./Net.hr

02:49

Gvardiol posle pobede nad Zvezdom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track