FUDBALER CRVENE ZVEZDE OPERISAN NA POZNATOJ KLINICI U ITALIJI: Sada slede oporavak i terapije! Kad će na teren, znaju samo lekari!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

ne daj se, sine

FUDBALER CRVENE ZVEZDE OPERISAN NA POZNATOJ KLINICI U ITALIJI: Sada slede oporavak i terapije! Kad će na teren, znaju samo lekari!

Fudbal -

Vladimir Lučić, fudbaler Crvene zvezde, uspešno je operisan na klinici u Rimu, u glavnom gradu Italije, posle teške povrede zbog koje će propustiti ostatak sezone.

Vladimir Lučić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Da podsetimo, Vladimir Lučić povredio se na utakmici protiv TSC u Bačkoj Topoli. Napustio je teren, a posle nekoliko detaljnih pregleda u Beogradu ustanovljeno je da je pokidao prednje ukrštene ligamente levog kolena.

Na klinici u Rimu ranije su operisana dvojica fudbalera Crvene zvezde Marko Perović i Darko Lazović, zbog iste povrede.

- Fudbaler Crvene zvezde Vladimir Lučić je uspešno operisan nakon povrede kolena koju je zadobio na meču sa ekipom TSC. Lučke, želimo ti brz oporavak i radujemo se tvom povratku na teren - napisali su reči podrške na društvenim mrežama iz FK Crvena zvezda.

Posle operacije Vladimiru Lučiću sleduje period oporavka od šest meseci, a onda povratak u Srbiju. U Beogradu će prvo raditi terapije, a kada lekari dozvole početi i sa laganim treninzima. U klubu se nadaju da bi Vladimir Lučić mogao da bude spreman za početak sledeće sezone, mada se sa njegovim povratkom na teren neće žuriti.

Kurir sport

00:15

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja