GOL ZA "PUŠKAŠA": Reprezentativac Austrije krenuo sa centra, ušao u seriju driblinga, pa "BOMBOM" zatresao mrežu posle 6 SEKUNDI!
Foto: Printscreen / dailymotion.com

nestvarno

GOL ZA "PUŠKAŠA": Reprezentativac Austrije krenuo sa centra, ušao u seriju driblinga, pa "BOMBOM" zatresao mrežu posle 6 SEKUNDI!

Fudbal -

Evropske selekcije su reprezentativnu pauzu iskoristile da odigraju prijateljske utakmice i pripreme se za naredni period, a subota uveče kao da je bila rezervisana za spektakularne golove. Nemačkom fudbaleru Florijanu Vircu bilo je dovoljno sedam sekundi da na asistenciju Tonija Krosa postigne gol protiv Francuske, ali mu to nije bilo dovoljno da bude najbrži! Austrijski reprezentativac Kristof Baumgartner uspeo je da pogodi mrežu Slovačke za samo šest sekundi!

Iako zvuči neverovatno, odmah nakon što mu je saigrač dodao loptu sa centra, fudbaler Lajpciga je krenuo sam prema golu Slovaka. Predriblao je nekoliko protivnika, raspalio po lopti sa nekih dvadesetak metara i pogodio! Udarac po zemlji bio je neodbranjiv za golmana slovačke reprezentacije, iako je on pokušao da se baci i interveniše već na samom početku utakmice. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, bio je to i jedini pogodak u prvom poluvremenu ovog meča. Austrijanci su u nastavku meča, tačnije u 82. minutu susreta, preko Andreasa Vajmana duplirali prednost i osigurali pobedu nad Slovačkom. O tom pogotku će se daleko manje pričati nego o Baumgartnerovoj majstoriji sa početka utakmice.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track