FUDBALERI VIDELI DA SE DECA SMRZAVAJU PO KIŠI! Ono što su uradili mnoge je rasplakalo (VIDEO)
Foto: Niyi Fote / Zuma Press / Profimedia

HEROJI

FUDBALERI VIDELI DA SE DECA SMRZAVAJU PO KIŠI! Ono što su uradili mnoge je rasplakalo (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri se dele na dve vrste, oni koji nakon što postanu profesionalci i "uđu u novac" zaborave da su ikada bili deca koja su trenirala i na one kojima ne prođe dan života da se toga ne sete.

Svi fudbaleri Njujork Red Bula položili su ovaj test na meču protiv Intera iz Majamija proteklog vikenda u MLS kada su zajednički pokazali da su lepo vaspitani.

Uoči meča u Njujorku pljuštala je strašna kiša, jedva da se išta videlo na terenu, međutim procedura je procedura. Deca koja su izašla sa fudbalerima na teren stajala su neko vreme kraj njih i kisnula, a to nije želeo da trpi Dante Vanzeir.

Belgijski fudbaler se razočarao što su fudbaleri bili obučeni u jakne dok su se deca kraj njih smrzavala, pa je potom skinuo svoju jaknu i obukao dečaka koji je bio kraj njega. A onda su to videli i ostali...

Redom svi fudbaleri Njujorka su skinuli jakne i darovali su ih deci koja su izašla sa njima na teren, a nije dugo trebalo da ovaj snimak postane viralan na društvenim mrežama, što apsolutno zaslužuje jer je raznežio sve zbog dobrote igrača jednog od Red Bul projekata.

Na kraju, nagrađeni su za dobro delo pošto su razbili Mesijev tim (doduše Leo nije igrao) ubedljivo, čak 4:0.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track