BOMBA! FENERBAHČE NAPUŠTA TURSKU LIGU I PRELAZI U JEDNU OD OVIH DRŽAVA: Tadićev tim šokirao ceo svet! Uh, koliko je ovo radikalno
Foto: Depo Photos / Zuma Press / Profimedia

promene

BOMBA! FENERBAHČE NAPUŠTA TURSKU LIGU I PRELAZI U JEDNU OD OVIH DRŽAVA: Tadićev tim šokirao ceo svet! Uh, koliko je ovo radikalno

Fudbal -

Ne smiruju se strasti u Turskoj nakon neverovatnog incidenta koji se dogodio nakon završetka utakmice između Trabzona i Fenerbahčea. Domaći navijači izrevoltirani porazom svog tima uleteli su na teren i počeli da tuku gostujuće igrače što je u 21. veku zaista nezamislivo.

Stanje na tabeli je takvo da osam kola pre kraja Galatasaraj ima dva boda više od Fenera, ali deluje da u Fenerbahčeu ne razmišljaju toliko o tituli. Posle utakmice u gradu na obali Crnog mora pojavila se informacija da je uprava ovog kluba donela odluku da ne želi više da igra tursko prvenstvo i da će istupiti iz takmičenja.

Fenerbahče, Trabzon
foto: Hakan Burak Altunoz / AFP / Profimedia

Neke informacije idu još dalje, a to je da klub u kome nastupa kapiten Srbije Dušan Tadić namerava da promeni ligu i nastupa u nacionalnom prvenstvu neke od evropskih zemalja.

Pominju se Španija, Francuska, Italija, Holandija i Belgija, a ako je verovati turskim medijima jedna od ovih zemalja je spremna da prihvati Fener kao legitimnog učesnika takmičenja.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:56

Fudbal kao trenutno najvažnija stvar i žena kao savetnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track