BARAK BAHAR BI USKORO MOGAO DA DOBIJE NOVI POSAO: Šta to znači za Crvenu zvezdu? Hoće li mu i dalje davati platu?
Foto: www.crvenazvezdafk.com

slede pregovori

BARAK BAHAR BI USKORO MOGAO DA DOBIJE NOVI POSAO: Šta to znači za Crvenu zvezdu? Hoće li mu i dalje davati platu?

Fudbal -

Nekadašnji trener FK Crvena zvezda Barak Bahar uskoro bi mogao da dobije novi posao.

Barak Bahar
foto: Starsport©

Posle neuspeha fudbalske reprezentacije Izraela u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, čelnici Fudbalskog saveza te zemlje odlučili su da ne produže saradnju sa dosadašnjim selektorom Alonom Hazanom. Izrael je poražen od Islanda (1:4) i ljudi koji vode Savez smatraju da su potrebne promene.

Njihov izbor pao je na Baraka Bahara, bivšeg trenera fudbalera Crvene zvezde. Prema pisanju portala Sport 5 iz Izraela, čelnici tamošnjeg Saveza i stručne komisije žele da ubrzaju pregovore sa Barakom Baharom. Oni su raspoloženi da nekadašnjem strategu prvaka Srbije ponude dobar ugovor. Svesni su da Bahar ima potpisanu saradnju sa Crvenom zvezdom do juna 2025. koja mu garantuje visoka primanja.

Sa druge strane, Barak Bahar itekako je raspoložen da postane selektor Izraela. Želi ugovor na četiri godine, kako bi imao dovoljno vremena da selektira tim i u narednom periodu odvede fudbalsku reprezentaciju Izraela ne neko od velikih takmičenja. Navodno, uz Bahara bi u reprezentaciju Izraela došla ista ekipa koja je sarađivala sa njim u Makabiju iz Haife i Crvenoj zvezdi - Gaj Šarafati, Adam David, Deni Inbar, Dror Šimšon i Gaj Vajzinger.

Gaj Carfati, Barak Bahar
foto: Starsport

Ostaje nejasno da li će Barak Bahar raskinuti saradnju sa Crvenom zvezdom, ili će FS Izraela pokušati da pronađe neki model sa klubom iz Srbije, da zajedno plaćaju fudbalskog trenera. Realno gledano, u ovakvoj situaciji, Crvena zvezda nema bilo kakav interes da Izraelcima izađe u susret. Ako ga žele, treba da preuzmu sve finansijske obaveze na sebe. Ali, to je pitanje za ljude iz Crvene zvezde i buduće pregovore sa FS Izraela.

Kurir sport/Sport 5

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track