REKAO SAM TRISTANU - PITAJ ŽELJKA DA LI JE POTREBNO DA MU ORIBAŠ CIPELE! Dino Rađa otkriva: Bio je NEZADOVOLJAN u Partizanu!
Foto: Screenshot

pravi savet

REKAO SAM TRISTANU - PITAJ ŽELJKA DA LI JE POTREBNO DA MU ORIBAŠ CIPELE! Dino Rađa otkriva: Bio je NEZADOVOLJAN u Partizanu!

Košarka -

Rađa otkrio kako je savetovao nezadovoljnog Tristana Vukčevića...

Proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa otkrio je kako je savetovao mladog košarkaša Tristana Vukčevića, koji je nakon dolaska u Partizan iz Real Madrida bio nezadovoljan svojim statusom kod Željka Obradovića.

U opširnom intervjuu koji je dao za "Meridian sport" Rađa je, između ostalog, istakao da izuzetno ceni i poštuje Željka Obradovića koji je "poslednji mohikanac koji se drži starih postulata".

"Čovek ima devet titula prvaka Evrope. O čemu mi pričamo? Kad Željko govori, svi mirno da stojimo", poručio je Rađa.

Rađa, koji je dobar prijatelj sa Tristanovim ocem Dušanom Vukčevićem, otkrio je kako je savetovao doskorašnjeg košarkaša crno-belih.

"Kada je mali odlazio iz Reala, pojavio se Partizan. Otišao je tamo, ali je bio nezadovoljan. I ja mu kažem: 'Idi tamo i pitaj Željka da li je potrebno da mu nosiš torbu, da mu oribaš cipele, da mu kupiš nešto u prodavnici… Šta god, samo da priča sa tobom.' Kad viče na tebe – znači da mu je stalo da napreduješ. A kad prestane – vreme je da ideš, to znači da je digao ruke", rekao je Rađa.

Tristan je ipak posle dve sezone odlučio da napusti Partizan. Potpuno neočekivano, usred sezone, otišao je iz kluba i potpisao ugovor sa Vašington Vizardsima.

Kurir sport/J.M/Meridiansport

00:49

Željko Obradović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track