ZVEZDA VRAĆA SVOJE DETE NA MARAKANU! Transfer blizu realizacije, uskoro bi mogao da se kompletira!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

pojačanje

ZVEZDA VRAĆA SVOJE DETE NA MARAKANU! Transfer blizu realizacije, uskoro bi mogao da se kompletira!

Fudbal -

Čelnici Crvene zvezde već rade na formiranju tima za predstojeću sezonu, a jedan od igrača koji bi mogao da se vrati na Marakanu je i Luka Ilić.

Prema pisanjima italijanskog Tutomerkata koji se pozvao na svoje izvore, Ilić bi se na Marakanu vratio kao slobodan igrač jer mu u junu ističe ugovor sa Mančester sitijem za koji nikada nije debitovao, već je iz sezone u sezonu išao na razne pozajmice.

Zvezda je želela Luku Ilića i zimus, o čemu je i Kurir pisao, a sada je ovaj transfer blizu realizacije i navodno je u završnoj fazi.

Luka Ilić
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Pored crveno-belih, Nišliju rođenog 1999. godine žele i Leće, Verona i Lacio, ali je povratak u Beograd veoma moguć. Na ruku Luki Iliću ide i to što ga trener Zvezde Vladan Milojević veoma poštuje, pa je jednom prilikom istakao sledeće:

- Meni se u poslednje vreme sviđa mali Ilić iz TSC-a. Iskren da budem , vidi se da je prošao metodologiju rada koja nije naša. Ima nastavak kretanja posle podeljenog pasa, čini mi se da ima dobar radijus kretanja.Tako mi se čini, iako nisam ulazio u njegove brojeve. Onako, možda bi fizička snaga mogla da bude bolja kada govorimo o evropskom fudbalu i top nivou, i zbog toga je dobro što se vratio u srpski fudbal gde može da igra sa manje snage - rekao je Milojević dok je Ilić nastupao za TSC.

Luka Ilić je od odlaska iz Crvene zvezde u Mančester siti vreme konstantno provodio na pozajmicama, pa je tako nosio dres Brede, Tventea, Troe, TSC-a i još jednom Troe.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:23

Vladan Milojević se vratio na Marakanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track