ZNAM DA ĆE NA STADION PARTIZANA DOĆI ONI KOJI ĆE ME VREĐATI! SPREMAN SAM NA SVE: Nenad Lalatović zna šta ga čeka u Humskoj!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

biće vruće

ZNAM DA ĆE NA STADION PARTIZANA DOĆI ONI KOJI ĆE ME VREĐATI! SPREMAN SAM NA SVE: Nenad Lalatović zna šta ga čeka u Humskoj!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana i Spartaka iz Subotice sutra od 18.30 časova odigraće prvenstvenu utakmicu u Superligi, a u žiži javnosti biće treneri dva tima.

Nenad Lalatović
foto: Starsport

Igor Duljaj pozvao je navijače Partizana da ne vređaju porodicu Nenada Lalatovića, koji je u prethodnim utakmicama u Humskoj uvek bio meta napada.

- Verujem u moj tim i da možemo da napravimo iznenađenje pred brojnim navijačima Partizana. Biće i onih koji će pored podrške crno-belima doći na tribine da napadaju mene. Spreman sam na sve i jedva čekam da počne utakmica - poručio je Nenad Lalatović iz Subotice.

Nenad Lalatović pobeđivao je Partizan sa mnogim ekipama koje je vodio u Srbiji. Najdraža pobeda nad crno-belima mu je ona iz finala Kupa Srbije 2020. sa Vojvodinom, kada je Novosađanima doneo vredan trofej.

Kurir sport

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track