MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN TRIJUMFOM U IVANJICI: Defanzivno su možda i najbolje organizovan tim - teško je 'probiti' taj blok
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN TRIJUMFOM U IVANJICI: Defanzivno su možda i najbolje organizovan tim - teško je 'probiti' taj blok

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan igrom u Ivanjici i da je njegova ekipa zasluženo pobedila u prvenstvenoj utakmici protiv Javora.

"Teška utakmica je iza nas, nismo imali mnogo vremena da se pripremimo za ovaj meč, s obzirom da su se reprezentativci tek u četvrtak vratili u klub. Danas je to izgledalo dosta dobro, zadovoljan sam igrom. Jako je teško igrati u Ivanjici. Već sam rekao da se radi o nezgodnoj ekipi, sa dobrim trenerom i igračima. Defanzivno su možda i najbolje organizovan tim. Teško je 'probiti' taj blok", rekao je Milojević posle utakmice.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas Javor u Ivanjici 3:0, u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

"Tražio sam od igrača da budu strpljivi, da imamo loptu u nogama, kreiramo i kontrolišemo meč. Mislim da smo dosta toga dobrog uradili, kao i da je pobeda zaslužena. Zahvalio bih našim navijačima i ljudima u Ivanjici i okolini, Zapadnoj Srbiji, mislim da su imali šta da vide", naveo je Milojević.

U sledećem kolu u sredu Zvezda će dočekati IMT.

"Igraćemo na svaka tri dana. Imali smo malu pauzu, ali i poteškoće jer nismo mogli da radimo ono što smo hteli, budući da imamo veliki broj reprezentativaca. Ne kukamo i ne žalimo se. Idemo korak po korak, ovo je već arhivirana utakmica. Već u sredu nas očekuje nimalo lak meč", rekao je Milojević.

Zvezda je prva na tabeli Super lige sa 68 bodova, sedam više i utakmicom više od Partizana, koji večeras igra protiv Spartaka.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track