ALEKSANDAR MITROVIĆ PROPUŠTA EURO? Arapi plasirali KATASTROFALNE vesti: Najgori scenario je HIRURŠKA INTERVENCIJA!
Foto: Profimedia

užas

ALEKSANDAR MITROVIĆ PROPUŠTA EURO? Arapi plasirali KATASTROFALNE vesti: Najgori scenario je HIRURŠKA INTERVENCIJA!

Fudbal -

Aleksandar Mitrović povredio se na meču u kom je njegov Al Hilal savladao Al Šabab sa 4:3, a sada iz Saudijske Arabije stižu nove katastrofalne vesti.

Prema pisanju portala "Al-Ain" iz Rijada, postoji opasnost da će jedan od najboljih fudbalera Srbije morati na operaciju koja će ga sa terena odvojiti tri do četiri meseca, a ako se to desi neće ga biti ni na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

"Ako oštećenje ne bude veliko, oporavak bi mogao da traje od jedne do tri nedelje. Međutim, ukoliko se ispostavi da je oštećenje drugog stepena i da postoji delimično oštećenje, lečenje bi moglo da traje mesec i po dana. Najgori scenario je odsustvo od tri do četiri meseca, ako bude postojala potreba za hirurškom intervencijom", prenosi portal "Al-Ain".

Mitrović je već u 34. minutu morao da napusti teren zbog povrede, a pre toga je blistao i postigao dva gola. Sve je zabrinuo i snimak njegovog izlaska sa stadiona kada je morao da potraži pomoć kada je silazio niz stepenice, a Poznati doktor Ajman Al Ahmad istakao je kako je Mitar pokidao mišić i kako ga čeka pauza do mesec i po dana.

"Kod Mitrovića je u pitanju pukotina zadnje lože. Teško da se radi o povredi prvog ili trećeg stepena, pre bih rekao da je drugi stepen. Njegovo odstustvo može da traje do mesec i po dana, a period bi mogao da bude i duži ako je naprsnuće blizu kosti. Ako se požuri sa povratkom na teren, može da postoji ozbiljna opasnost da se povreda vrati i da bude van terena tri meseca. Moguće da se vrati na trening za oko 25 dana, ali profesionalni igrači na teren se vraćaju tek kada bolovi u potpunosti nestanu", istakao je pomenuti doktor za "Saudijska Arabija čenel", a preneo portal "Elfagr.org".

Kurir sport / "Al-Ain" / "Elfagr.org" / Ž.S.

BONUS VIDEO:

04:08

Aleksandar Mitrović posle Bugarske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track