TENISKA LEGENDA ŽELI DA BUDE NOVAKOV NOVI TRENER: "Ako se ukaže prilika..."
Foto: Antoine Couvercelle / imago sportfotodienst / Profimedia

zanimljivo

TENISKA LEGENDA ŽELI DA BUDE NOVAKOV NOVI TRENER: "Ako se ukaže prilika..."

Tenis -

Ko će biti novi trener Novaka Đokovića? Ovo pitanje muči čitav teniski svet, a sada se prvom reketu planete sam ponudio i legendarni Džimi Konors.

On se u svom podkastu dotakao prekida saradnje Đokovića i Ivaniševića.

- Dobro je stvari nekad prodrmati, ali nije više zabavno, zar je uvek krivica do trenera? Znate ono, ’vreme je da se otarasite trenera' - rekao je Konors, pa dodao:

- Vi s nekim putujete zajedno iz nedelje u nedelju, jedete, provodite vreme zajedno. Ponekad vam je potreban odmor. Da protresete stvari i da vidite šta će se desiti. Možda ga je Goran odveo najdalje što je mogao i ponudio mu sve što je mogao.

Čuveni Amerikanac ima 71 godinu, a kao trener je sarađivao sa Endijem Rodikom, Marijom Šarapovom i Eženi Bušar.

- Potreban je svež par očiju. Đoković uskoro puni 37 godina, razmišlja u stilu, koliko mi je ostalo, još koliko želim da igram, šta želim da postignem… Možda je spreman da dodatno rizikuje da vidi kuda će ga to odvesti, promene koje bi novi trener uveo svakako bi bile minimalne. Ja nisam u tome. Ja sam van posla. Volim da radim teniske podkaste i pričam o tenisu, ali ako se ukaže prilika, to bi svakako bilo zadovoljstvo i čast da on razmotri moje ime - zaključio je Konors.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

04:03

Krejg O’Šenesi ekskluzivno za Kurir: Novak neće dati da se otpiše tako lako!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track