OGNJEN VRANJEŠ NAPUSTIO ČUKARIČKI: Defanzivac ŠOKIRAO čelnike kluba sa Banovog brda, pa otkrio da li završava karijeru!
Foto: FK Čukarički

rastanak

OGNJEN VRANJEŠ NAPUSTIO ČUKARIČKI: Defanzivac ŠOKIRAO čelnike kluba sa Banovog brda, pa otkrio da li završava karijeru!

Fudbal -

Ognjen Vranješ je doneo odluku da napusti Čukarički.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ raskinuo je ugovor sa Čukaričkim, objavio je klub. Dve strane su se dogovorile o sporazumnom rastanku nakon što je Vranješ ove sezone odigrao 17 mečeva sa "brđane", ali nije završio karijeru kako su mnogi preneli u prvi čas.

- Ne planiram još da završim karijeru, smatram da mogu da igram fudbal na visokom nivou. Sigurno je da ću sad malo odmoriti u narednom periodu, pa ćemo videti gde će me put odvesti. Još jednom, želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima u Čukaričkom, koji će u meni u narednom periodu imati velikog navijača - poručio je Vranješ koji je objasnio da je sve već bilo unapred dogovoreno sa ljudima sa Banovog brda.

Ognjen Vranješ
foto: FK Čukarički / Ivica Veselinov

- Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovde do 1. aprila, pa da potom vidim šta i kako dalje. Odlučio sam, a naišao sam na razumevanje svih u Čukaričkom, da je najbolje da u ovom trenutku prekinemo saradnju, zbog mojih privatnih razloga - naglasio je bivši reprezentativac "Zmajeva" koji ima samo reči hvale za Čukarički.

Kazao je da ekipi želi sve najbolje i da se ponovo plasira u Evropu, dodajući da se retko gde tokom karijere sretao sa tolikim brojem kvalitetnih mladih i talentovanih igrača od kojih mnogo očekuje. Vrata klubu nije zatvorio, a kamoli tek fudbalu: "Ko zna, možda i ponovo budem ovde kao igrač, nikad se ne zna", naglasio je Vranješ kome se i Čukarički zahvalio na svemu što je učinio za njih u 17 utakmica.

Štoper rođen u Banjaluci 1989. godine posle nastupa u mlađim kategorijama i prvom timu Borca, igrao je još za Crvenu zvezdu, Napredak, Šerif, Krasnodar, Alaniju, Elazigspor, Gazijantep, Sporting Hihon, Tom, atinski AEK, Anderleht, Šarlroa i Hatajspor. Bio je član mlade reprezentacije BiH, potom i seniorski reprezentativac ove zemlje, za koju je nastupao 38 puta.

Kurir sport/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track