EVROPSKO PRVENSTVO U BEOGRADU U TOKU: Počela žetva medalja srpskih MMA boraca u Hali sportova
Foto: FOTO: MMA SAVEZ SRBIJE

svaka čast

EVROPSKO PRVENSTVO U BEOGRADU U TOKU: Počela žetva medalja srpskih MMA boraca u Hali sportova

Ostali sportovi -

Hala “Ranko Žeravica” (Hala sportova) na Novom Beogradu ovih dana je poprište Evropskog prvenstva u MMA. Srbija je domaćin najboljim borcima na Starom kontinentu, a naši reprezentativci u mlađim kategorijama su među tim najboljima već uzeli četiri medalje. Sada slede seniori i šansa za još nekoliko odličja. Uz podršku publike - biće naša!

Zlatni klinac Mateja Dakserović nije krio oduševljenje posle mečeva.

- Nisam želeo da dozvolim da se borbe završe sudijskim odlukama. Obećao sam zlatnu medalju i drago mi je što sam to ispunio. Sledeća stepenica je osvajanje Svetskog prvenstva - samuveren je Mateja.

MMA
foto: FOTO: MMA SAVEZ SRBIJE

Sa zlatom oko vrata šepuri se i Nemanja Blagojević:

- I dalje ima mesta za napredak, ali zadovoljan sam postignutim. Bio sam kompletan u svim segmentima i osećao sam se dobro. Idemo dalje!

MMA
foto: FOTO: MMA SAVEZ SRBIJE

Logično, Nikola Vasiljević, selektor reprezentacije za mlađe uzraste, nije krio zadovoljstvo i ponos zbog izvanrednih rezultata.

- Ovo je bio fantastičan nastup naših boraca. Momci su se borili hrabro i pokazali izuzetnu veštinu. Četiri medalje u mlađoj konkurenciji su ogroman uspeh. Sada očekujemo borbe za još osam medalja reprezentativaca koji će biti predvođeni selektorom za starije uzraste Savom Lazićem - izjavio je Vasiljević.

Sve mečeve EP, ukoliko niste u mogućnosti da ispratite uživo u hali, možete pogledati na kanalu TV Arena Fight.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:53

Boks meč u Bugarskoj počeo uz Kebinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track