"KO NE PIJE - NE MOŽE DA BUDE DOBAR IGRAČ" Bivši fudbaler Partizana podelio iskustva iz Španije: Mislio sam da me PROVERAVAJU...
Foto: Starsport

kakva priča

"KO NE PIJE - NE MOŽE DA BUDE DOBAR IGRAČ" Bivši fudbaler Partizana podelio iskustva iz Španije: Mislio sam da me PROVERAVAJU...

Fudbal -

Bivši fudbaler Partizana, a sada uzdanica OFK Beograda, Saša Marković, podelio je svoja iskustva iz perioda kada je igrao za špansku Kordobu.

Marković je, gostujući u podkastu Alesto, otkrio jednu veoma zanimljivu anegdotu.

- Kad sam došao u Španiju, imali smo karantin. Pred utakmicu večera, svi smo zajedno tu i pitaju šta će ko piti. Svi uzimaju pivo, vino, a meni neobično. U Srbiji da neko vidi da popijem, posebno pred utakmicu... Pomislio sam, sigurno me proveravaju. Tako i drugi karantin isto, a onda mi dolazi saigrač i poručuje 'ko ne pije, ne može postati vrhunski fudbaler'. Ne da se napija, ali da popije. Tako sam s njima krenuo i to mi je bilo fascinantno, da piju u karantinu - rekao je Marković.

Saša Marković se posle nekoliko sezona u inostranstvu vratio u Srbiju i sada je na korak da sa OFK Beogradom obezbedi plasman u Superligu Srbije.

Kurir sport / Alesto podkast

BONUS VIDEO:

02:30

Mitrović posle poraza od Mađarske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track