FABRIKA TALENATA! TRI KLINCA IZ OMLADINSKE ŠKOLE NA TRENINZIMA KOD VLADANA MILOJEVIĆA: Oni su ono najbolje što Crvena zvezda ima!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

LEPA ŠANSA

FABRIKA TALENATA! TRI KLINCA IZ OMLADINSKE ŠKOLE NA TRENINZIMA KOD VLADANA MILOJEVIĆA: Oni su ono najbolje što Crvena zvezda ima!

Fudbal -

Fudbaleri iz omladinskog pogona Crvene zvezde Adem Avdić, Andrija Maksimović i Veljko Milosavljević priključeni su prvom timu.

Andrija Maksimović, Adem Avdić, Veljko Milosavljević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Njih trojica imaće priliku da do kraja sezone napreduju uz najbolje igrače crveno-belih i bore se za minute kod trenera Vladana Milojevića, u odlučujućim utakmicama za šampionsku titulu.

Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović su već imali priliku da debituju u seniorskom fudbalu. Milosavljević, koji igra na mestu štopera, po prvi put na teren kročio je u susretu sa Trajalom u kupu, kada je u 79. minutu zamenio Aleksandra Dragovića. Za nešto više od desetak minuta je pokazao izuzetan talenat, te da će crveno-beli moći ozbiljno da računaju na njega u budućnosti.

Vladan Milojević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Maksimović, koji je ofanzivni vezni, prvi put Zvezdin dres obukao je u utakmici protiv Radničkog iz Niša, takođe u Kupu Srbije. Crveno-beli su slavili rezultatom 5:0, a Andrija je zamenio Lazara Nikolića na početku drugog poluvremena i ostavio sjajan utisak.

Adem Avdić igra na poziciji levog beka i 2007. je godište. Pažnju je privukao igrama u Omladinskoj ligi Srbije. Sa samo 17 godina driblinzima i potezima na terenima iza juga Marakane je konstantno oduševljavao sve prisutne na utakmicama. Jedan je od najzaslužnijih momaka za plasman na Evropsko prvenstvo za kadete, koje će biti igrano na Kipru ove godine.

Posle utakmice izabranika Vladana Milojevića sa ekipom IMT na kojoj je minute upisalo čak sedam bonus igrača, još jednom se pokazalo da je Zvezdina Omladinska škola ”fabrika talenata”.

Kurir sport

00:29

Delije, Crvena zvezda, Zenit, Marš na Drinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track