KORENITE PROMENE U HAJDUKU! Splićanima SRUŠENI SNOVI o tituli, na čelo kluba stiže žena poznata po radu u PARFIMERIJAMA!
Foto: Zvonimir Barisin / Pixel Media / Profimedia

zanimljive promene

KORENITE PROMENE U HAJDUKU! Splićanima SRUŠENI SNOVI o tituli, na čelo kluba stiže žena poznata po radu u PARFIMERIJAMA!

Fudbal -

Posle bolnih poraza u derbi mečevima od Dinama i Rijeke, splitski Hajduk ostao je bez snova o tituli, a klub je momentalno pretrpeo korenite promene.

Predsednik Upravnog odbora Luka Jakobušić platio je ceh lošim rezultatima i na njegovo mesto stigla je Marinika Akrap, žena koja je slavu stekla tokom rada u parfimerijama.

Ona je takođe i direktorka marketinga i članica UO Hajduka.

- Gospođa Akrap na mesto člana uprave kluba dolazi iz Podravke sa pozicije direktora sektora korporativnog marketinga i komunikacija, gde je provela poslednjih devet godina. Pre toga, baveći se marketingom, prodajom i odnosa s javnošću kroz dvanaest godina rada u DM parfimerijama prošla je razvojni put od asistenta u reklamiranju do članice uprave zadužene za nabavku, marketing, odnose s javnošću i deo prodaje - navodi se u saopštenju Hajduka.

Da li će uspeti da pomogne klubu ostaje da se vidi u danima koji su pred nama. Hajduk je trenutno treći u Hrvatskoj nogometnoj ligi sa 55 bodova, pet manje od drugoplasiranog Dinama (uz meč više) i čak deset manje od Rijeke koja je lider.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track