IBRAHIMOVIĆ NAM JE UZIMAO NOVAC, A ONDA SMO SAZNALE ISTINU! Fudbalerka RAZOTKRILA Ibru: Smislio lukav plan i varao koleginice!
Foto: AP Antonio Calanni, Shutterstock

urnebesna anegdota

IBRAHIMOVIĆ NAM JE UZIMAO NOVAC, A ONDA SMO SAZNALE ISTINU! Fudbalerka RAZOTKRILA Ibru: Smislio lukav plan i varao koleginice!

Fudbal -

Bivša fudbalerka Milana Refilio Džejn nedavno je ispričala jednu urnebesnu anegdotu sa slavnim švedskim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem iz perioda kada su oboje branili boje slavnog italijanskog kluba.

Ona je otkrila da je Zlatan često dolazio na treninge fudbalerki i davao im energetske čokoladice za brži oporavak, ali bi kasnije dolazio i tražio novac za njih. Nasjmešnije od svega je što su u pitanju čokoladice koje je Šveđanin "nabavljao" besplatno i pokušavao da zaradi na njima.

"Zlatan Ibrahimović je jedini fudbaler koji je uvek dolazio na trening fudbalerki i delio je energetske čokoladice za oporavak. A onda se kasnije vrati i pokupi novac od čokoladica koje nam je dao. Zovemo ga preduzetnik na tajnom zadatku", ispričala je Džejn i dodala:

"Saznali smo da sve te čokolade dobija besplatno od prijatelja iz apoteke. Od tada mu samo kažemo hvala, posao mu uopšte više nije išao jer znamo istinu", otkrila je fudbalerka.

Zlatan Ibrahimović
foto: Printscreen

Kurir sport/J.M./Mondo

00:34

Ibrahimović gleda Novaka dok trenira u teretani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track